Van Angst naar Vrijheid!

3 april 2019

Van Angst naar Vrijheid

3 april 2019

Women Empowerment Workshop

Heb jij ook het gevoel dat je meer uit het leven kunt halen? Voel je je niet goed genoeg als vrouw, als echtgenote, als moeder, als dochter, als werknemer, als ondernemer? Wil je meer zelfvertrouwen? Laat je je vaak beperken door angst? Durf je niet uit je comfortzone te komen?

Heb jij last van beperkende overtuigingen en wil je daar voor goed vanaf, maar je weet niet hoe? Heb je al verschillende methodes geprobeerd, maar blijven oude patronen zich na verloop van tijd weer herhalen?

Wil jij in je kracht staan? Ben je benieuwd naar de enige transformatie methode wereldwijd die speciaal voor het vrouwenbrein is ontwikkeld?
 
Hi, mijn naam is Ouarda. Ik ben 35 jaar, moeder van twee kinderen en mijn hart gaat sneller kloppen van Women Empowerment.
 
3 april ga ik in samenwerking met Vrouw&Wijzer een empowerment workshop geven voor vrouwen.
 
Is je interesse geprikkeld? Wees er dan bij, want dit mag je niet missen!
 
Gun jezelf tijd en aandacht om stil te staan bij jezelf en jouw mentale mogelijkheden. 
 
Wat kun je verwachten? 
  • Intro over wie ik ben en wat ik doe.
  • Inzicht in wie jij bent en jouw karaktereigenschappen.
  • Wat is Epigenetica en welke invloed heeft dit op jouw leven?
  • Bewustwording van jouw eigen overtuigingen en hun onbewuste invloed.
  • Beperkende overtuigingen en wat is er echt voor nodig om deze voorgoed te tackelen?
Poet and novelist Maya Angelou addresses the audience at the Sickle Cell Disease Association of America - Mobile Chapter 30th Anniversary Celebration program, Tuesday, Sept 12, 2006, in Mobile, Ala. (AP Photo/Press-Register, John David Mercer)

History, despite its wrenching pain, cannot be unlived, but if faced with courage, need not be lived again.
                                                     – Maya Angelou

Ervaringen

Ouarda is een hele fijne, stijlvolle coach die je op rustige en doelgerichte wijze weet te begeleiden in je proces. In een sessie met Ouarda heb ik haar ervaren als een 'warrior', een dame die heel veel power heeft en die power ook aan jou door weet te geven. Een absolute aanrader!
Sabrina Vis
Norena Health weet op doeltreffende wijze haar vaardigheden in te zetten om met behulp van Creatrix vrouwen te bevrijden van hun beperkende overtuigingen zodat ze hun mooiste leven kunnen leven!

Dankzij Norena Health durf ik weer voor mezelf te kiezen, kan ik weer genieten - ik bedoel ècht genieten - van de kleine en de grote dingen in mijn leven. Dankzij Norena Health weet ik en voel ik weer dat ik wèl goed genoeg ben en durf ik keuzes te maken die goed zijn voor mij.. Door Norena Health en Creatrix ben ik bevrijd en klaar om mijn mooiste leven te leven
Latifa Belhaj
Ouarda is een fantastische coach! Haar oprechte aandacht zorgt ervoor dat je je bij haar volledig durft open te stellen zodat ze je echt kan helpen om van je belemmerende overtuigingen af te komen. Ouarda heeft veel geduld en vraagt net zolang door tot ze zeker weet dat ze bij de kern van het probleem zit. Ik beveel Ouarda van Norena Health aan iedereen aan!
Natasja Verkaik

Locatie: Haagbeukweg 42, 1326 CP, Almere

Datum en Tijd: 3 april 2019, 09:00 - 11:00 uur